Buffetten

Kijk hieronder onze buffet mogelijkheden. Wilt u maatwerk? Dat kan natuurlijk ook! Neem dan contact met ons op via info@restaurantdenostalgie.nl

Al onze arrangementen zijn uit te breiden met extra gerechten, services enzovoort. Maak gebruik van één van onderstaande mogelijkheden of informeer naar een offerte op maat. Wij regelen elk buffet zoals u dat wilt! Catering op locatie is ook mogelijk*.

Groepen
Wist u dat ons restaurant ook erg geschikt is voor (grotere) groepen? Als u voor het pand aan de Brink staat, heeft u niet gelijk in de gaten hoe groot de zaak eigenlijk is. Maar als u helemaal doorloopt, is er nog een ruimte. Informeer naar de mogelijkheden! Tot 20 personen is a la carte dineren ook mogelijk. Vanaf 20 personen kunt u kiezen uit een buffet of een keuze menu.

“Buffet Nostalgie optie 1”

Huzarensalade
Rauwkostsalade
Stokbrood met aioli, malse kippendij in satésaus, gehaktballetjes in een heerlijke jus,
Boerenfrieten, nasi gevuld met groenten en diverse sauzen.

  • Exclusief drankjes.

Prijs p.p. €22,50,- (kinderen t/m4 jaar gratis; kinderen 5 t/m 12 jaar € 13,50)

“Buffet Nostalgie optie 2”

Huisgemaakte dagsoep

Luxe opgemaakte visplateau
Luxe vleessalade en carpaccio
Rauwkostsalade

Stokbrood met tapenade en aioli, heerlijk malse sukade, onze specialiteit! Wisselend visgerecht en gestoofde varkenswangetjes, boerenfriet. aardappelgratin, risotto gevuld met groenten en diverse sauzen.

  • Uit te breiden met warme groenten.
  • Exclusief drankjes.

Prijs p.p. € 26,50 (kinderen tot 5 jaar gratis; kinderen 5 t/m 12 jaar € 17,50)

Desserts

Een heerlijke coupe gevuld met ijs, slagroom en chocoladesaus

Prijs p.p. € 5,50

* Voor buffetten op locatie geldt een minimum van twintig volwassenen. We bezorgen binnen een straal van 10 km. Er geldt een toeslag van €25,- voor bezorging, servies en bestek.