Komt u bij ons genieten van een heerlijk diner, borrel of lunch? Bekijk hieronder alvast onze menukaarten.

Wij vinden het leuk om met seizoensproducten te werken. Daarnaast heeft chef-kok Maurits een hoop inspiratie. Daarom werken wij altijd met gerechten buiten onze kaart. De specials lees je hieronder!

Specials

Voorgerechten

  • Champignonsoep

Specials van de chef / hoofdgerechten

  • Duo van eend. Eendenborst met gestoofde eendenbout

Vangst: Snoekbaars uit het IJsselmeer

Vanaf vrijdag 13 september

Laaxumer bot

Ook hebben serveren we mosselen (op = op)

 

 

 

 

Klik op de foto’s om naar het menu te gaan!

Lunchkaart

Seizoensgebonden en lokaal

Wij werken graag met seizoensproducten en vinden het leuk om te blijven verrassen. Daarom hebben wij niet het gehele jaar dezelfde dinerkaart. We hebben regelmatig nieuwe heerlijke gerechten, maar ook gerechten in een nieuw jasje en van klassiekers (zoals ûs Beppe’s sukade) nemen we voorlopig nog niet afscheid. We hebben altijd specials buiten de kaart om.

Ook werken we heel graag met lokale producten. Friesland heeft zoveel moois te bieden. Trots zijn we dat we werken met de producten van onder andere Farmily, lokale jagers, De Betonpleats, Friberne, Bakkerij Twijnstra, Buterkamp, Gudzekop, De Nylander, @ikbingees en Gaast’sperges.

Onze gerechten kunnen allergenen bevatten. Uiteraard is er de mogelijkheid om bepaalde gerechten aan te passen.

Entrecote van de Fryske Holsteinkoe

Pulled poulet

Sybo’s iel. Huisgerookte paling.

Schapenkaas wellington met schapenkaas van Tusken Bosk en Mar en Sondeler honing van ûs pake

Fryske Coppa ham met gamba’s